X
X

Ordinacija New Hair Center se bavi neinvazivnom estetskom i antiaging  medicinom.

Dr Dado Tošić, osnivač NHC,  završio je Medicinski fakultet u Beogradu 2004 godine i licencirani i sertifikovani lekar je za estetsku medicinu. Kroz svoje dugogodišnje radno iskustvo stekao je znanja i iskustva koja su potrebna za siguran i odgovoran rad. Edukacije za estetsku i antiaging medicinu  je stekao u zemlji i inostranstvu i član je raznih udruženja lekara estetske medicine, kao što su FUE Europe ili SESIAM.

Licence i sertifikate koje posedujemo je  odobrilo i verifikovalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i svetske, Evropske organizacije za transplantaciju kose.

Ukoliko želite da se lekar individualno posveti samo vama, da lično sprovede celu proceduru bilo antiaginga ili transplantacije kose, onda ste na pravom mestu.

NEW HAIR CENTER

 

Usluge centra

botulinum-toxin

Botulinum toxin

Botulinum toxin je enzim koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum. Svoj paralitički efekat ostvaruje blokadom neuromišićne transmisije što dovodi do blage ili jače pareze, paralize mišića koji vuku kožu i prave bore.

transplacija kose

transplantacija kose

Ekstrakcija folikularne jedinice (FUE), poznata i kao folikularni transfer (FT), jedna je od dve osnovne metode dobijanja folikula dlake, koji genetski nisu predodređeni za ispadanje kao što jesu oni na regiji gde je kosa nestala.

piling

Hemijski piling

Hemijski piling predstavlja estetsku medicinsku proceduru uklanjanja površnog, mrtvog sloja kože, epiderma, što omogućava regeneraciju kože. Uklanjanjem ovog sloja kože ili i nekih dubljih delova, dolazimo do mlade...

fileri

Hijaluronski fileri

Godinama, decenijama, preparati sa hijaluronskom kiselinom se koriste u antiaging, estetskoj medicini. Njihova pogodnost je to što se hijaluron već nalazi...

mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija je estetska tehnika, procedura, koja se koristi više od 50 godina u medicini u cilju popravljanja kvaliteta kože i uklanjanja nekih nepravilnosti u njenoj strukturi.

prp

PRP

PRP je estetska medicinska procedura, inovativna tehnologija u kojoj kao osnovni supstrat koristite sopstvenu specijalno pripremljenu krv.

New Hair center

Neinvanzivna, estetika i antiaging medicina