X
X

HIJALURONSKI FILERI – HA

Godinama, decenijama, preparati sa hijaluronskom kiselinom se koriste u antiaging, estetskoj medicini. Njihova pogodnost je to što se hijaluron već nalazi u našoj koži i mi samo nadomešćujemo njegov nedostatak ili ga koristimo za popunu, oblikovanje nekih delova lica, tela, i isticanje novih kontura.

Znači, hijaluron se već nalazi u vezivnom tkivu kože, ali vremenom se troše njegovi depoi  i naša koža gubi elastičnost, postaje suva, stvaraju se bore, tanji se i opušta. Hijaluron ima sposobnost da privlači vodu i tako hidrira kožu ( sposoban je da veže i do 500 molekula vode) i održava njen tonus, punoću, jedrinu.
 
Hijaluronske filere koristimo da naglasimo oblik i konturu lica, injektovanjem u razne slojeve kože, zavisno od svrhe, cilja, šta želimo da postignemo. Injektovanje vrše sertifikovani lekari uz ozbiljno dobro poznavanje anatomije delova tela na kojem vršimo korekciju.
 

Obnavljanjem hijalurona dugoročno se obnavlja normalna količina vode u tkivu, pa je koža nakon aplikacije:

 • hidrirana
 • elastična
 • čvršća
 • dobija volumen
 • bore su popunjene

Hijaluron zato predstavlja izuzetno popularnu anti aging proceduru za uklanjanje bora, konturiranje lica i podmlađivanje vrata.
Nakon procedure hijaluronom koža je hidrirana, elastična, podmlađena, čvrsta, zategnuta i ima mladalačku svežinu.

INDIKACIJE

 • Hidratacija kože lica, vrata, šaka.
 • Konturisati usne, popuniti ih, dati im volumen i konturu.
 • Konturisati jagodice, liniju vilice, bradu, slepočnu regiju
 • Konturisati nepravilnosti na nosu, vrh nos, koren nosa.
 • Popuniti bore u predelu čela, oko usana, nazolabijalne bore, marionete.
 • Korigovati podočnjake.
 • Popuniti sitne ožiljke.

Efekat hijalurona može da traje i duže od godinu dana pa čak i do 3 godine u nekim delovima tela, koji nisu bogati hijaluronidazom i kod ponovljene aplikacije.

IZVOĐENJE PROCEDURE

Proceduru izvodi sertifikovani lekar, posle pregleda, dogovora sa pacijentom i potpisanog pristanka za izvođenje procedure.

Posle nanošenje lokalnog anestetika u vidu kreme ili gela pristupa se injektovanju. Može da se vrši injektovanje iglama ili kanilom. Kanila je preporuka za sve rizične anatomske predele. Hijaluronski fileri posle aplikovanja mogu se i trebaju manueleno oblikovati.

Ono što je dobro kod hijaluronskih filera je i to što u slučaju neželjenog aplikovanja, postoji mogućnost razgradnje istog, pomoću hijaluronidaze, pa posle 15 dana može da se ponovi aplikacija.
Po ubrizgavanju hijaluronskih filera možete nesmetano nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima uz mali oprez prvo vreme, koje će vam lekar naglasiti.

U New Hair Centru se koriste isključivo najbolji hijaluronski fileri najboljih svetskih proizvođača, što značajno utiče na sam kvalitet, dugotrajnost, postojanost korekcija koje smo napravili.

Usluge centra

botulinum-toxin

Botulinum toxin

Botulinum toxin je enzim koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum. Svoj paralitički efekat ostvaruje blokadom neuromišićne transmisije što dovodi do blage ili jače pareze, paralize mišića koji vuku kožu i prave bore.

transplacija kose

transplantacija kose

Ekstrakcija folikularne jedinice (FUE), poznata i kao folikularni transfer (FT), jedna je od dve osnovne metode dobijanja folikula dlake, koji genetski nisu predodređeni za ispadanje kao što jesu oni na regiji gde je kosa nestala.

piling

Hemijski piling

Hemijski piling predstavlja estetsku medicinsku proceduru uklanjanja površnog, mrtvog sloja kože, epiderma, što omogućava regeneraciju kože. Uklanjanjem ovog sloja kože ili i nekih dubljih delova, dolazimo do mlade...

fileri

Hijaluronski fileri

Godinama, decenijama, preparati sa hijaluronskom kiselinom se koriste u antiaging, estetskoj medicini. Njihova pogodnost je to što se hijaluron već nalazi...

mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija je estetska tehnika, procedura, koja se koristi više od 50 godina u medicini u cilju popravljanja kvaliteta kože i uklanjanja nekih nepravilnosti u njenoj strukturi.

prp

PRP

PRP je estetska medicinska procedura, inovativna tehnologija u kojoj kao osnovni supstrat koristite sopstvenu specijalno pripremljenu krv.

New Hair center

Neinvanzivna, estetika i antiaging medicina