X
X

Revitalizacija kože(MESOTHERAPY), zatezanje bora(BOTOX)

U vreme zagadjenog vazduha,agresivnog dejstva sunca,stresogenog načina života, učinite nesto za svoju kožu. Revitalizacija kože( MESOTHERAPY), zatezanje bora( BOTOX), podmladjivanje (PRP).. Ostanite mladi, sveži,zdravi i lepi. Vaš New Hair Center.


PRP hair, veoma vazan tretman kod alopecije

PRP hair, veoma vazan tretman kod alopecije. Faktori rasta daju podsticaj folikulima za regeneraciju i rast. Pogotovo je vazan vid terapije posle transplantacije gde osnazava transplantirane folikule i stimulise rast novih dlaka


Masterclass Beograd, New Hair Center na edukaciji o aplikaciji hijaluronskih filera

Masterclass Beograd, New Hair Center na edukaciji o aplikaciji hijaluronskih filera, koju je odrzao svetski expert dr Frederik Berne uz podrsku dr Kristine Davidovic.


Usluge centra

botulinum-toxin

Botulinum toxin

Botulinum toxin je enzim koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum. Svoj paralitički efekat ostvaruje blokadom neuromišićne transmisije što dovodi do blage ili jače pareze, paralize mišića koji vuku kožu i prave bore.

transplacija kose

transplantacija kose

Ekstrakcija folikularne jedinice (FUE), poznata i kao folikularni transfer (FT), jedna je od dve osnovne metode dobijanja folikula dlake, koji genetski nisu predodređeni za ispadanje kao što jesu oni na regiji gde je kosa nestala.

piling

Hemijski piling

Hemijski piling predstavlja estetsku medicinsku proceduru uklanjanja površnog, mrtvog sloja kože, epiderma, što omogućava regeneraciju kože. Uklanjanjem ovog sloja kože ili i nekih dubljih delova, dolazimo do mlade...

fileri

Hijaluronski fileri

Godinama, decenijama, preparati sa hijaluronskom kiselinom se koriste u antiaging, estetskoj medicini. Njihova pogodnost je to što se hijaluron već nalazi...

mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija je estetska tehnika, procedura, koja se koristi više od 50 godina u medicini u cilju popravljanja kvaliteta kože i uklanjanja nekih nepravilnosti u njenoj strukturi.

prp

PRP

PRP je estetska medicinska procedura, inovativna tehnologija u kojoj kao osnovni supstrat koristite sopstvenu specijalno pripremljenu krv.

New Hair center

Neinvanzivna, estetika i antiaging medicina